Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, oyunu Zühtü Özkardeşler Anadolu Lisesi 1097 nolu sandıkta kullandı.

Sandık başına eşi Mehtap Yılmaz ve çocuklarıyla gelen Yılmaz, oyunu kullandıktan sonra kendisini takip eden gazetecilere şunları söyledi:

MİLLET İRADESİNİ SAYGI 

"Cumhur ittifakı olarak 20 ilçemizde güzel bir kampanya geçirdik. Tam bir demokratik seçim süreci yaşadığımıza inanıyorum. 20 ilçemizin 20'sine de hayırlı olsun.

Biz de ailemizle oylarımızı kullandık. Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyoruz. Sandıktan çıkana demokrasi şenliği içinde saygı duyacağız." 

İSMAİL OK'TAN

KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Millet İttifakı'nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok ise, Altıeylül ilçesindeki Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda 1238 nolu sandıkta oy kullandı. Eşi Nesrin Ok ile birlikte aynı sandıkta oyunu kullanan Ok, eşit olmayan bir propaganda dönemi yaşandığını ileri sürdü, milletin ve Balıkesirlilerin hür iradesinin sandığa yansımasını arzu ettiklerini kaydetti. 

Ok, "Masa başı oyunların olabileceğinin duyumlarını alıyoruz, işaretlerini görüyoruz. Ama teşkilatlarımız, Millet İttifakı'na gönül vermişler teyakkuz halindeler. Bu olumsuzluklarına rağmen Balıkesir'de Millet iradesi tecelli edecek, 1 Nisan'dan itibaren Balıkesir'de yeni bir dönem başlayacak" değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi