Türkiye’nin en avantajlı konumunda bulunan Balıkesir’in hak ettiği değeri alamadığını ve kabuğunu bir türlü kıramadığını ifade eden AYDIN, bilim adamı ve coğrafyacı olması hasebiyle ili bir bütün olarak iyi tanıdığını, kafasında “deli projeler” olduğunu, ekibinin hazır olduğunu ve şehri adeta şahlandıracağına inandığını ifade etti.
Öncelikle şeffaflık, liyakat, tasarruf ile işe başlayacağını, kendisinin ve birinci derece akrabalarının mal varlıkları ile projelerini açıklayacağını, 5 yıl sonra tekrar basının karşısına geçip mal varlıkları ve projelerdeki performansının hesabını vereceğini kaydetti. Belediyenin mali kaynaklarını “Bey’tül Mal” olarak gördüğü, “devlet malından hırka aşıranın cenneti göremez” inancında olarak, daha yararlı ve prodüktüf kullanacaklarını ifade etti.
Bütün aday adaylarının değerli olduğuna dikkat çeken Doç Dr İbrahim AYDIN, 31 Mart yerel seçimlerinden belediyecilikte marka olan Ak Parti’nin zaferle çıkacağına inancının tam olduğunu ve seçimlerin partimize, şehrimize ülkemize hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.
Editör: Haber Merkezi