AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü'ne yapılmaya başlanan Gençlik Spor Bakanlığının yurtlarının inşaatlarını; Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve beraberinde heyet ile birlikte inceledi.

“Daha önce her aşamasını takip ettiğimiz yurt projelerimizin bugün inşaatlarının yükseliyor olduğunu görmek bize mutluluk verdi.” diyen Milletvekili Canbey; “Geleceğimizin mimarı olacak gençlerimizin barınma ihtiyacını karşılama adına yurt sayımızı artırmak için çalışıyoruz. Bu noktada Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü'nde yaklaşık 250 milyon liralık yatırım bedeliyle yapımına başlanan 3000 kişilik yeni yurtlarımızın inşaat çalışmalarını, Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve beraberimizdeki arkadaşlarımızla birlikte inceledik.

Hamdolsun çalışmalar yolunda gidiyor. İnşaatların en kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte yurt kapasitemiz 6000 olacak ve Balıkesirimizin yurt sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Böylelikle öğrencilerimizi yeni, modern ve kullanışlı yurtlarda misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçenlerimize verdiği önem ve bize bu noktada çizdiği rota doğrultusunda gençlerimiz için çalışmalarımız artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcı, destekleri için Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi