AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ‪Edremit Körfezi Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.  

Federasyon üyesi derneklerin yöneticilerinin bulunduğu ziyarette; körfezde üretilen kaliteli zeytin ve zeytinyağının ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığı, üreticilerin sorunları ve çözümü konuları ele alındı.

Zeytin üreticilerinin her zaman yanında olduklarının altını çizen Milletvekili Canbey, “Körfezde üretilen zeytinler, dünyanın en güzel zeytinleri. Burada üretilen zeytinyağlarının kalitesi ve lezzetinin eşi ve benzeri yok. Üreticilerimizin sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dünyanın en kaliteli zeytinlerini ve zeytinyağını üretiyoruz fakat dünyanın en iyi markalarına sahip değiliz. Bu noktada da gayret göstermek, kendi markalarımızı geliştirmek ve büyütmek zorundayız.” dedi.

Körfezin bütün Federasyon temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Yahya Ağacık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi