YILMAK-YORULMAK YOK

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Gönen'de bircok etkinlikte bulundu.

İLK OLARAK TEŞKİLATLA BULUŞTU

AK Parti Gönen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek programlarına başlayan Canbey, İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve teşkilat mensupları ile sohbet etti.

ESNAFI DİNLEDİ

Ardından İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve teşkilat mensupları ile Sarıköy Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Canbey; "Çalışkan ve emektar esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Hemşehrilerimizle sohbet ederek dertlerini dinledik. Biz bu memleketin sevdalısıyız. Balıkesir’imiz için, Gönen’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

KOOPERATİFE ZİYARET

Ahilik Haftası olması hasebiyle Sarıköy Mahallesi’nde Sarıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Canbey; “Ahilik haftası nedeniyle; birlik, beraberlik ve dayanışma kültürüyle ahilik geleneğini sürdüren esnaflarımıza zor zamanlarında yardımcı olan Gönen Sarıköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Başkan Ali Balaban ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflarımızın konuları üzerine sohbet ettik.” ifadelerini kullandı.

TAZİYEDE BULUNDU

Devamında yakın zamanda vefat eden bir vatandaşın evini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, merhumun yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Ulukır Mahallesi’nde de vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek dertlerini dinleyen Milletvekili Canbey, "Bizi muhabbetle misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

TARIM FABRİKASINDA İNCELEME

Son olarak Kavuzoğlu Tarım Fabrikası’nı ziyaret eden Canbey, üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

HASAT MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Sık sık traktörün başında görmeye alıştığımız Milletvekili Canbey, bu kez biçerdöverin koltuğuna oturdu. Sarıköy Mahallesi’nde çiftçilerin çeltik hasadına katılan Canbey; “Köklü kültürümüzün ‘ana’ olarak adlandırdığı vatan toprağını işleyen, alın teriyle üreten çiftçimizin hasat mutluluğuna ortak olduk. Gönen Sarıköy’de çiftçilerimizle birlikte çeltik hasadı yaptık. Alın teriyle çalışarak helal rızık için çalışan tüm çiftçilerimize bereketli hasatlar diliyorum.” dedi.

BALIKESİR İÇİN YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Balıkesir için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Canbey ; “ Gönen İlçemizde çok verimli programlar geçirdik. Gönen Balıkesirimizin en güzel ilçelerinden bir tanesi. Bu güzel ilçemize layıkıyla hizmet etmek için çalışmalarımız sürecek. Ayrıca Gönen için yorulmadan çalışan İlçe Başkanımız Merve Üncük İşgüden’e ve tüm teşkilat mensuplarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği rotada, aziz milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi