24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, seçim çalışmalarına Savaştepe’de devam etti.
Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek'in eşlik ettiği, Başkan Zekai Kafaoğlu'nun kahvehane ziyaretleri renkli görüntülere sahne oldu.

Vatandaşlara "Çaylaaar başkandan buyrun..." diyerek çay ikram eden Kafaoğlu, ıstakayı da eline alarak bilordo oynadı. 

ÇAYLAR BAŞKAN’DAN
AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kahvehane ziyaretlerinde çay tepsisini eline alarak bütün kahvehane sakinlerine kendi eliyle çay dağıtması Savaştepeliler’in yoğun ilgisine neden olurken; “İlk kez başkan elinden çay içeceğiz” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Özellikle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ilçede sık sık görmekten dolayı memnun olduğunu belirten vatandaşlar, ilçede yapılması gereken yatırımlara ilişkin taleplerini ilk ağızdan Başkan Kafaoğlu ve Başkan Turhan Şimşek’e ilettiler.
EKSİKLER VAR, ONLARI DA BİZ YAPACAĞIZ

Savaştepeli vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Başkan Zekai Kafaoğlu, “Mutlaka ilçemizde eksiklerimiz, henüz yapamadığımız çalışmalar var. Bunları yine bizler yapacağız. Yaparsa AK Parti yapar. Bunun için sizlerin de ‘Durmak Yok Yola Devam’ demeniz gerekiyor. Ülke olarak sesimizin daha gür çıkması için, tüm dünyada saygı duyulan bir ülke olarak kalabilmek için liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekiplerine destek istiyoruz. Oylarınıza talibiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi