PARTİ BİNASINDA 45 DAKİKA...
BALIKESİR'de CHP il başkanı Serkan Sarı ile parti binasında görevli 2 bayana yönelik saldırı olayının yaşandığı bildirildi.

Olayı, İl Başkanı Sarı "Bugün İl Başkanlığımızda kim olduğunu bilmediğimiz bir şahsın tarafından saldırıya uğradık." mesajıyla  duyurdu.

CHP'lilerin parti binasında 45 dakika mücadele ettiği şüpheli U.A. polis tarafından göz altına alındı.  

Olayda, Bayar ve Diler, vücudunun değişik yerlerinden yaralandı.

OLAYI ANLATTI
EMNİYETE TEŞEKKÜR ETTİ

SALDIRI sonrası yaptığı açıklamada CHP İl başkanı Serkan Sarı, şu bilgileri paylaştı: 

"Bugün İl Başkanlığımızda kim olduğunu bilmediğimiz bir şahsın tarafından saldırıya uğradık. Partimizde çalışan Gökhan Bayar ve Hayriye Diler arkadaşlarımıza fiili saldırıda bulunan şahıs, İl yöneticilerimize ve bana karşıda saldırıda bulunmaya çalışmıştır. 

Yaklaşık 45 dakika süren mücadele sonunda emniyet mensubu arkadaşlarımızın müdahalesi ile gözaltına alınan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. İfade vermek için şu anda il yöneticilerimiz ve avukat arkadaşlarımız ile birlikte Kuvayi Milliye Karakolundayız. 

Saldırı sonrasında ve soruşturma esnasında destek olan Emniyet Müdürümüz Hasan Onar’a, Güvenlik şube müdürümüze ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz."

Serkan Sarı ve arkadaşları, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle bugün Alihikmet Paşa Meydanında açıklama yapmıştı.

OLAYI ANLATTI

İl Başkanı Serkan Sarı, parti binasında düzenlediği toplantıda saldırı olayı hakkında bilgiler paylaştı. Bir soru üzerine Sarı , “Parti binamızın genelinde güvenlik kameraları mevcut. Ancak kameralar çalıştığı halde kayıt cihazının kayıt yapmadığını bu vesileyle öğrenmiş olduk. Bununla ilgili ilk işimiz kayıt cihazının tamirini yaptırmak oldu” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi