İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığını ziyaretinde partililere yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ile birlikte iddialı olduklarını ve hedeflerini gerçekleştirdiklerinde Türkiye'nin tüm dünyanın saygı duyduğu bir ülke olacağını söyledi. 

Soylu şöyle konuştu: 

"Eskiden fiske atıp düşürdükleri Türkiye'yi bugün düşüremiyorlarsa altyapımızın çelik kafeslerle örülmesindendir. Bu millet 15 Temmuz darbesine sokaklara çıkarak çıplak elleriyle müdahale etmişse bir daha Türkiye'nin geçmişte yaşadığımız kabus dolu günlere dönmemesi, demokrasiyi ve ülkemizin geldiği gelişmişlik ve kalkınmışlık düzeyini bir daha geri döndürmek istemelerine müsaade etmemesindendir.

Tayyip Erdoğan bu ülkede güvenin simgesidir,  Tayyip Erdoğan bu ülkede gelişmişliğin simgesidir, Tayyip Erdoğan bu ülkede hürriyetin ve adaletin bayrağıdır.

Darbe vesayetini, savunma sanayii vesayetini aştık. Üzerimizde "Siz siyaset yapamazsınız." diyenlerin siyaset vesayetini aştık Bir tek vesayet kaldı; o da ekonomik vesayettir. Bu son vesayeti de, Türkiye'nin gençleri Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yırtıp atacaktır."


AK Parti İl Başkan Vekii Vahdettin Çiftçi, ziyaretinin anısına Soylu'ya tablo hediye etti.


Soylu, Balıkesir programı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi  İl Başkanlığını da ziyaret etti.


BÜYÜKŞEHİR'DE BAŞKANLARLA BULUŞTU

Bakan Soylu'yu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde Başkan Yücel Yılmaz ile AK Partili ilçe belediye başkanları karşıladı.  

Editör: Haber Merkezi