Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusunda 2023 Lider Ülke Türkiye amacına sonuna kadar sadığız” mesajını verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve MHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel,

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle yeni projelerle şehrimize katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Şehrimize ışık tutacak projelerimizi ortaklaşa birlikte hareket ederek sizinle de paylaşmak isteriz” dedi.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da “Öncelikle hoş geldiniz. Cumhur İttifakı ile ve İki liderimizin doğrultusunda hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Birlikte Balıkesir’e katkı sağlamak için Karesi Belediyesi olarak bizlerde elimizden geleni yapmaktayız. Ortak paydamız Balıkesir. Balıkesir’in iyi bir konumda olması için sizin de dediğiniz gibi şehre katkı için projelerimizi diyalog içerisinde tartışarak, konuşarak faaliyete geçirebiliriz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi