Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gönül Ödülleri Töreni’ kapsamında başta 31 Mart yerel seçimleri olmak üzere tüm süreçlerde emek veren ve özveriyle çalışan Ak Partililer davet edilerek, sahnede isimlerine özel plaket takdimi yapıldı.

Altıeylül İlçe Başkanlığı’nın örnek gösterilen bu davranışı ile gerçekleşen ödül törenine Balıkesir Milletvekillerinden Belgin Uygur ve Adil Çelik katıldı.

Karesi Belediye Başkanı ve Ak Parti İl eski başkanı olan Dinçer Orkan da bu anlamlı törende Altıeylül teşkilatını yalnız bırakmadı.

TÖREN ÖNCESİ ERDOĞAN’A DESTEK MESAJI

Ödül töreni açılışından önce teşkilata ve davetlilere seslenen Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, “Biliyorsunuz ki; Altıeylül İlçe Teşkilatı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde ilçemizde oyumuzu arttırarak, çalışmalarımızda tam eksiksiz olarak alnımızın akıyla bu süreci tamamladık, bundan sonra ki beklenen ve beklenmeyen tüm süreçlerde de daima göreve hazır olduğumuzu buradan Cumhurbaşkanımıza sayın vekillerimiz de buradayken hep birlikte söyleyerek iletelim istiyorum” dedi.

Atahan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sayın Cumhurbaşkanım, değerli Genel Başkanım bizler Balıkesir Altıeylül İlçe Teşkilatı olarak, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Mahalle Başkanlarımızla, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla, İl Başkanımızla, Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimizle her daim her zaman 7/24 nerede olursa olsun göreve hazırız.”

YENİLENMESİ OLASI İSTANBUL SEÇİMLERİNE BİR GÖNDERME Mİ ?

Kamuoyunun da dikkatle takip ettiği YSK'nın gündeminde olan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İstanbul sonuçlarıyla ilgili yapılan itirazlarda artık karar aşamasına neredeyse gelindi. Çıkacak olan kararın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi yönünde olması durumunda, Ak Parti Altıeylül İlçe Teşkilatı'nın bu mesajı İstanbul'a da destek verebileceği yönünde yorumlandı.

Editör: Haber Merkezi