AK Parti Yerel Yönetimler Marmara Bölge Toplantısı Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki bir otelde başladı.
 "AK Belediyeler 2019 Yolunda" sloganıyla gerçekleşen toplantıya Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova'daki AK Partili belediye başkanları katıldı.
Yerel
 Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Partili belediyelerin kendisiyle yarıştığına dikkat çekerek hedeflerinin yüzde 50+1 olduğunu söyledi.
Kaya, "Yüzde 50+1'i, 2019 Mart ayında yerelde almak zorundayız. Bu yüzdeyi almak için de oyumuzun 5-6 puan daha yukarı çıkması gerekmektedir. Ben inanıyorum ki, 884 belediyemiz, 11 bin 500 meclis üyemiz Türkiye'de Mart 2019'da yüzde 50+1'i alacaktır" diye konuştu.
BALIKESİR TAM KADRO KATILDI

Kocaeli'de gerçekleşen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile AK Partili ilçe belediye başkanlarını da yanına alarak  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kafaoğlu, 2019 seçimlerine hazır olduklarını belirterek Bandırma, Edremit, Ayvalık ilçelerini de AK Partili belediyelere ekleyeceklerinin sözünü verdi. 

Ümraniye'nin Balıkesirli Belediye Başkanı Hasan Can, toplantı arasındaki molada Zekai Kafaoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla sohbet edip hemşehrileriyle hasret giderdi.
Editör: Haber Merkezi