Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Ak Parti İl Yönetimi, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı program çerçevesinde Cumhur İttifakı ortağı MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, BBP İl Başkanı Zeki Uçar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hem Ramazan’ı, hem de Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

“KOMUTLA HAREKET EDENLERE
ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ilk ziyaretini Büyük Birlik Parti İl Başkanlığına yaptı. BBP İl Başkanı Zeki Uçar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gündeme dair konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran, “Cumhur İttifakı olarak hedefimiz belli 2023. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyenlere, 6’lı masada toplanıp gizli ortaklarıyla geleceğimizi ipotek altına almak isteyen sözde muhalefete karşı Cumhur İttifakı dimdik ayakta. Dışarıdan verilen komutla hareket edenlere ülkemizi teslim etmeyeceğiz. Onlar ancak önlerine okusun diye konulan metinlerle, verilen talimatlarla hareket etmeyi bilirler.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK HEDEFİMİZ 2023”

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceğidir. Dünya’yı kasıp kavuran pandemi ve ekonomik etkileri bizi de etkiliyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıların altında yatan gerçek bu. Ama Ak Parti nasıl ki, 20 yıldır her sorunu bilgisiyle, tecrübesiyle, liyakatiyle ve samimiyetiyle çözmüşse yine çözecek güçtedir. Cumhur İttifakı olarak Güçlü Türkiye’yi kurmak ve gelecek nesillerimize güçlü bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Zeki Uçar Başkanımın ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın Ramazan’larını ve Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ZEKİ UÇAR: “ÜLKEMİZİ BU BENZEMEZLERE TESLİM EDEMEYİZ”

BBP İl Başkanı Zeki Uçar’da, Cumhur İttifakı’nın tek derdinin Türkiye’nin güçlenmesi olduğunu söyledi. Başkan Uçar, “Ülkemizin üzerine oynanan oyunlar bir bir bozuluyor. Bizlerin ecdadımıza karşı büyük bir sorumluluğu var. O da çocuklarımızın geleceğini teminat altına almak. Ülkemizin güvenliğini sağlamaktır. Milletimiz her şeyin farkında. Kimin ne tıynette olduğunu çok iyi biliyor. Ülkemizi bu benzemez işbirlikçilere bırakmayacağız” dedi ve Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

EKREM BAŞARAN: “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve İl Yönetimi, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarede bulundular. Gündeme dair konuların ele alındığı ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bizler Cumhur İttifakı olarak güçlü Türkiye’yi kurmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin uyumu, ülkemizin geleceği için ortaya koydukları birliktelik ve gayret birilerini rahatsız ediyor. O yüzden yalan üzerine kurguladıkları algı operasyonları ile milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var, o da 2200 yıllık devlet geleneği olan aziz milletimiz. Milletimiz her şeyin farkında. Kimin millet için çalıştığını, kimin kukla siyasetle yol aldığını çok iyi biliyor.

EKREM BAŞARAN: “GEZİCİLERE GEREKEN CEZA VERİLDİ”

Kirli siyasetin temsilcilerinden biri önceki gün gereken cezayı aldı. Gezi olaylarının baş sorumlusu müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Yargımız düzeni bozmak isteyenlere gereken cevabı en güzel şekilde verdi. Peki diğerleri ne yaptı. Adalet, adalet diye yollara düşenler, sözde hukuk savunucuları ayağa kalktı. İşte bu yüzden bunlara bu ülke teslim edilemez. Cumhur İttifakı olarak tam bir uyum içerisinde omuz omuza ülkemiz ve milletimizin geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu mübarek günde, Ekrem Gökay Yüksel Başkanımızın ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın Ramazan’larını ve Kadir Gecesi’ni tebrik tebrik ediyorum. Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

EKREM GÖKAY YÜKSEL: “TÜRKİYE SEVDALILARI OLARAK HEDEFİMİZ 2023”

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’de konuşmasında, “Ekrem Başkanımıza gönülden katılıyorum. Gerek Cumhurbaşkanımız, gerekse Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli ülkemizi geleceğe taşımak için büyük gayret gösteriyorlar. Bizler de teşkilatlar olarak, liderimizin arkasındayız. Ülkemizin geleceğini bu şer odaklarına, zillet ittifakına emanet edemeyiz. Gezicilere en güzel cevabı liderlerimiz verdi. Bizim hedefimiz, Türkiye Sevdalıları olarak 2023’te tekrar zaferle çıkmaktır. Bunun içinde gereken çalışmayı, gayreti tüm teşkilatlar olarak yapıyoruz. Ramazan’ın bu güzel gününde herkesin Kadir Gecesi’ni kutluyoruz. Ekrem Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ZAĞNOS PAŞA CAMİİ’NDE, YER SOFRASINDA TOPLU İFTAR…

Ziyaret ardından Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve İl Yönetimi çarşı esnafına ziyaretlerde bulundu. Akşam üzeri de Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Zağnos Paşa Camii’ndeki iftara katıldı. Yer sofrasında yapılan iftara yoğun bir katılım olurken, Kadir Gecesi’nin manevi havasında tüm gönüller bir oldu. İftar sonrası ise teravih namazına kadar vatandaşlarla çay içilerek sohbet edildi. Teravih namazında yollara taşan cemaat Ramazan’ın ve Kadir Gecesi’nin öneminin bir göstergesiydi. Namaz sonrası Zağnos Paşa Camii alanında halkın Ramazan’ı ve Kadir Gecesi tebrik edilerek, güzel sohbetler yapıldı. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve Ak Parti İl Teşkilatı, İl Başkanlığı’nda Yürütme ve İlçe Koordinatörleri toplantısını gerçekleştirerek, yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Editör: Haber Merkezi