BTO'nun genç başkan adayı Ermişler, il genelinde yürüttüğü seçim çalışmalarına Dursunbey ile devam etti. Dursunbeyli oda üyeleriyle bir araya gelen Ermişler, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Balıkesir Ticaret Odası'nın (BTO) 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan seçimleri öncesinde Dursunbey'i ziyaret eden BTO Başkan adayı Fahri Ermişler, ilçedeki odası üyelerine Saz Alabalık Tesisleri'nde akşam yemeği verdi.

Genç başkan adayı Fahri Ermişler, Dursunbeyli yönetim kurulu aday üyeleri İsmail Kıymaz ve İsmail Pala ile birlikte yemeğe katılanları kapıda karşıladı. Ermişler, Dursunbeyli oda üyeleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine ve yönetim kuruluna görev verilmesi halinde birlikte hareket ederek, üyelerin sorunlarının çözümüne yardımcı olunacağı sözünü verdi.

Dursunbeyli oda üyelerinden destek isteyen Fahri Ermişler, Balıkesir'in artık kabuğunu kırmasının zamanının geldiğini vurguladı. Oluşturulan genç yönetimle Balıkesir ve ilçelerinde büyük bir değişim hareketi başlatacaklarını dile getiren Ermişler, Dursunbey'e özellikle önem verdiklerinin altını çizdi.

BTO Başkan adayı Fahri Ermişler, "İlçenin önemli sanayi kollarından biri olan kereste sanayisi alanında faaliyet gösteren firmaları ziyaret ettim. Bu ziyaretlerim esnasında çok değişik ürünler gördüm. Bu ürünlerden bizim haberimiz yok, çok şaşırdım. Neden bu ürünler tanıtılmıyor? Ben Balıkesir'de de bir fuar yeri düşünüyorum. Bu fuar alanında Balıkesir ve ilçelerine ait bölümler olacak. Her ilçe kendilerine ait ürünlerini bu bölümlerde sergileyecek" dedi. 

Editör: Haber Merkezi