Çalışmalara CHP Altıeylül İlçe yönetimi, Altıeylül İYİ Parti İlçe Başkanı Özlem Ural ve yönetimi yanı sıra meclis üye adayları, partili gençler ve gönüllü kadınlar katıldı.

Özellikle gittiği kırsal mahallelerde coşku ile karşılanan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek, seçilmesi durumunda ilçeye ve köylere yapacağı projeleri seçmene anlattı. AKP Belediyesi’nin köylere gereken hizmeti sağlamadığını kendi dönemlerinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla kentte ne varsa köyde de aynısı olacağını belirten Balıbek, “Özellikle köylerdeki gençlerin sorunları önceliğimiz olacak. Kırsalda spor alanları eksikliği var. Bunları plan ve program dahilinde göreve geldiğimizde yapacağız. Köylerde yine kalkınmanın temelini oluşturan tarım ve üretici için bir çok çalışma ve projemiz hazır.

Köylümüz günümüzde ürettiğini satamaz hale geldi. Biz Belediye olarak köylünün ürettiğini alıp alın terinin hakkını ödeyeceğiz. Köylünün ürettiğinin değer kazanması için çalışacağız ve bunu tüketiciye belediye olarak ucuza biz ulaştıracağız.

Bunu yaparken Tanzim Satış noktalarındaki kuyruklar gibi değil planlı ve programlı yapacağız.

CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla göreve getireceğimiz liyakatlı insanlar ile hem kentin hem kırsalın sorunlarını yine vatandaşımızla birlikte hareket ederek çözeceğiz.

Yine kırsaldaki gençler ve çalışmayan kadınlar için istihdam alanları yaratmayı planlıyoruz. Bir kadın belediye başkan adayı olarak kadınlarımız her zaman kırsalda ve merkezde daha etkin olarak gerek akıl gerek emek ile daha çok değerlendirilecek.

Günümüzde kadının bu kadar pasifleştirildiği bir zaman diliminde biz kadınlarımıza hem öncülük hem de yoldaşlık yaparak onların her zaman ön planda tutulması için öncülük edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi