Küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey çay doldurdu, esnafa ikram etti ve hayırlı işler diledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, kısıtlamaların gevşetilmesi sonucu cumartesi günü de iş yerlerini açan Küçük Sanayi esnafına ziyarette bulundu. AK Parti hükümeti olarak üretimin ve üreticinin her daim yanında olduklarını, pandemi sürecinde de esnafın ve vatandaşın mağdur olmasına müsaade etmediklerini belirten Canbey, kısıtlamaların gevşetilmesinin salgına imkan sağlamaması konusunda esnafı uyarmayı da ihmal etmedi.

Madeni Eşya Odası’nı ziyaretinde konuşan Canbey “Uzun zamandır bu günleri iple çekiyor; mutlu, yasaksız cumartesileri bekliyorduk. Ancak, tam anlamıyla normale dönebilmek için dikkat etmeli, maske - mesafe ve temizlik konusunda hassasiyetlerimizi en üst seviyede tutmalıyız“ diye konuştu.

Milletvekilinin ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getiren Madeni Eşya Odası Başkanı Mehmet Kuşçu kısıtlamaların gevşetilmesinden esnafın duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Editör: Haber Merkezi