2019 Yerel Seçimleri öncesinde Gönül Belediyeciliği sloganıyla vatandaşların oylarına talip olan Avcı, Başkan seçilmesinin ardından Altıeylül için hizmet atağına geçti. Sahada sık sık projeleri denetleyen Başkan Hasan Avcı, yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretleriyle de vatandaşları ihmal etmiyor.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Başkan seçildiği Nisan ayından bu yana esnaf ziyaretlerinin yanı sıra 41 mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Avcı Konakpınar, Kılcılar, Ataköy ve Kirazpınar’a yaptığı ziyarette Altıeylül’ü geliştirmek için vatandaşlarla birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.

Avcı yaptığı ziyarette şunları ifade etti;

“Göreve talip olduğumuzda Gönül Belediyeciliği sloganımız ile yola çıkmıştık. Vatandaşımızın sıkıntılarını, sorunlarını hem iletişim araçları ile hem de beyaz masamıza gelen talepleri baz alarak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanı seçildikten sonra belli günlerde esnaf, işletme ve mahalle ziyaretlerimize başladık. Bu vesileyle vatandaşımızın şikâyet ve isteklerini yerinde dinlemeye geldim. Halka tepeden bakan değil, hemşerilerimin derdiyle dertlenen biri olacağım demiştim. İlçemize hizmet verirken bunu uzun planlı ve doğrudan insana dokunan projeleri hayata geçirerek gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Başkan Avcı, mahalle ve esnaf ziyaretlerinin süreceğini belirtirken; “Gitmediğimiz mahalle kalbini kazanmadığımız birey kalmayacak. Halk ile yöneteceğiz, kararları vatandaşlarımız ile alacağız. Tasarruflu, şeffaf ve sosyal dokunuşları olan bir belediye olacağız.

Verdiğimiz sözleri, taahhütleri inkâr etmeden, daha güzel bir Altıeylül için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.’ diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi