Parti içi kavga ve çekişmeleriyle ün salan CHP nihayet halkı hatırladı! Balıkesir'in varoş semtlerine 'Sosyal Marketler' açan CHP'li kadınlar yerel seçimler öncesi halkın gönlünü kazanmak istiyor.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 'Sosyal Market Projesi'nin ikinci noktası Gümüşçeşme Mahallesi'nde açıldı. Sosyal Market yardıma muhtaç vatandaşların hizmetine Gümüşçeşme Mahallesi’nde sunuldu.
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Yiğit, dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla hazırlanan projenin başka mahallelerde de açılacağını söyledi. 
Birçok mahalleden bu tür talep aldıklarını belirten Yiğit, yardıma muhtaç aileleri sevindirmenin ayrı bir mutluluk olduğunu dile getirerek, “Biz bu insanlara el uzatarak onları mutlu etmek arzusundayız” dedi. 
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve partililerin de katıldığı 'Sosyal Market'in açılışında konuşan Sabriye Yiğit, “Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Market projesinin ikincisini Gümüşçeşme’de açmak üzere bugün buradayız. Geçtiğimiz ay Kayabey Mahallesi'nde böyle bir çalışma yaptık. O etkinliğimizden sonra değişik mahallelerden bize çok fazla talep geldi. Burada yapmayı uygun bulduk. İçerideki ürünler bir aylık çalışmamızın karşılığı. Bundan sonra da yine yönetim kurulumuzla toplanıp Sosyal Market projesini hangi mahallede yapacağımıza karar vereceğiz. Açacağımız yeni Sosyal Market'in ürünleri de hazır. Sosyal Market aracılığıyla vatandaşlarımızla aramızda gönül bağı oluşturmak istiyoruz” diye konuştu. > Otağ FIRINCIOĞULLARI

 

'SOSYAL MARKET' ONLARI SEVİNDİRDİ

Gülay Say
"Okul müdürü haber verdiğinde çok sevindim. İki çocuğum var, beyim çöp topluyor. Çocuklarımın eksiklerini karşılayacağım."

Aysun Yıldız
"CHP'nin bizleri düşünüp destek vermesi çok iyi. Çoluk çocuğumun ihtiyaçlarını karşılamayı düşünüyorum. CHP'lilerin sadece seçim zamanı değil, diğer günlerde de bizleri hatırlamaları güzel."

Çiğdem Çelikkul
"Partiler sadece bizleri seçim zamanı hatırlardı. CHP'nin bizim gibi dar gelirli ailelere yardım etmeyi düşünmesi bizi hayli sevindirdi. Kendimizden daha çok çocuklarım için bir şeyler bakacağım."

Fahriye Desdeci
"Herkese destek vermeleri özellikle yardıma muhtaç ailelere, bize ulaşmaları çok iyi. Çoluk çocuk kendimize uyan ne varsa bakacağız. Allah razı olsun."

Editör: Haber Merkezi