1999 yılından bu yana Eskişehir’in Belediye Başkanı olan Büyükerşen ile Susurluk’taki projeler ve yapılan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Güney, Eskişehir’in Dünya’ya ve Türkiye’ye örnek bir kent olduğunu vurguladı.

Büyükerşen’in belediyecilik alanında örnek bir şehircilik hizmeti verdiğini söyleyen Başkan Güney “Değerli hocamızın bilgi, birikim ve deneyimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Kendisine engin fikirlerinden dolayı teşekkür eder, yaşamında mutluluklar dilerim.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de, Belediye Başkanı Nurettin Güney’in ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, “Başkan Güney’in Susurluk’a önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ziyaretin anısına Susurluk’un simgesi ayran bardağı hediye etti. Başkan Büyükerşen de kendi yaptığı Atatürk’ün Balmumu heykelinin bir tablosunu hediye etti.

Aynı gün içinde Eskişehir’in Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı da ziyaret ederek bir süre sohbet eden Başkan Nurettin Güney, misafirperverlikleri için her iki başkana da teşekkür etti.

Ziyaretlerde Güney'e, belediye meclis üyeleri Bülent Anar, Murat Kula ve Özel Kalem Müdürü Efgan Bozdağ eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi