AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Hülya Kamçı Karesi İlçesi sınırlarında bulunan Çay Mahallesi, Vicdaniye Mahallesi ve Aygören Mahallelerinde İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül ve Karesi Kadın Kolları Başkanı İlknur İnan’ın ekipleri ile mahalle taraması yaptı.
Mahalle sakinlerinin tek tek kapılarını çalan Kamçı ve beraberindeki ekip mahallelere AK Parti’nin seçim beyannamesini ve 1 Kasım seçimlerinin neden önemli olduğunu anlattılar. Halkın yoğun ilgisi ve teveccühü ile mutlu olan AK partili vekil adayı vatandaşların sıkıntı ve taleplerin ide dinledi. 
Ziyaretler sırasında açıklama yapan Hülya Kamçı ‘Gerek İl Kadın Kolları Başkanlığım döneminde gerekse Karesi Kadın Kolları Başkanlığım döneminde yaptığımız çalışmalarda mahalle taramalarının seçim çalışmalarında ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu taramalar sayesinde halkımız ile birebir temas kuruyor, onlarla hasbihal etme şansı buluyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyoruz hem de onların kafalarına takılan sorulara hep birlikte çözüm arıyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok güzel. Bizim milletimiz kadirşinas bir millet kapısına gelen hiç kimseyi geri çevirmez. Çok verimli bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum. Girdiğimiz bu son düzlükte birebir çalışmalar daha da önem kazanıyor. Bu işte kalabalık bir ekiple yapılıyor. Benimle beraber bugün saha taramasına katılan Kadın Kolu Başkanlarıma ve ekiplerine de teşekkür ediyorum.’ dedi
Hülya Kamçı akşam ise, partililerden oluşan bir gurupla birlikte Paşa Camii civarında bulunan işyerlerini ziyaret etti. Cafelerdeki vatandaşlarla selamlaşıp sohbet  eden Kamçı özellikle gençleri sandığa çağırdı.

Editör: Haber Merkezi