Savaştepe’de bulunan Uygur’un ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Uygur burada İlçe Başkanı Mehmet Sıkıcıkoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte çalışmaları değerlendirdi.

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’i makamında ziyaret eden Uygur, ilçedeki hizmetlerle ilgili istişare yaptı, belediye personeli ile de tek tek selamlaştı. Savaştepe’de esnaf ziyareti ve Devlet Hastanesi ziyareti ile programını tamamladı.

İlçe ziyaretleri kapsamında  İvrindi’de bulunan Uygur ilk olarak İvrindi İlçe Başkanı Tuğrul Çakır ve teşkilat mensuplarıyla İlçe Başkanlığında bir araya geldi, önümüzdeki dönemin çalışmaları konusunda istişarede bulundu. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’i makamında milletvekili Mustafa Canbey ve teşkilat ile birlikte ziyaret ederek bölgede yürütülen hizmetler ve planlar hakkında değerlendirmede bulundu.

İvrindi Devlet Hastanesi’ni ziyaretinde ise, yatan hastalarla tek tek görüştü, doktorlardan tedavileri hakkında bilgi aldı. İlçede son olarak, İvrindi 7 Eylül Futbol Turnuvasında finale kalan Kocaelispor ile Sakaryaspor’un karşılaşmasını izleyen Uygur, kupayı alan Kocaelispor’un oyuncularına madalyalarını takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uygur, “İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Savaştepe ve İvrindi’ye giderek hem son derece faydalı görüşmelerde bulunduk hem de ilçemiz sakinleriyle bir araya geldik, sohbet ettik, telep ve görüşlerini dinledik, değerlendirdik. Bizim seçimden seçime çalışma yapan bir teşkilatçılık anlayışımız hiç olmadı. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız’ın söylemlerinde hep altını çizerek ifade ettiği gibi daima halkın içinde, halkla içiçe olduk. Her iki ilçemizde belediyemizin hizmetleri konusunda hemşehrilerimize nasıl daha çok hizmet ederiz anlayışıyla istişarelerimizi yaptık.

Tüm teşkilatımız hem Kadın Kolları hem Gençlik Kolları ile gayretli çalışmalarına devam ediyor. Savaştepeli ve İvrindili kıymetli hemşehrilerimiz bizleri büyük bir içtenlikle kucakladı.

Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Bu samimiyet bizlere elbette güç veriyor. Onlardan aldığımız güçle bizler de yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi