CHP Balıkesir Teşkilatının 37. olağan il kongresinde  güven tazeleyen Serkan Sarı, ikinci döneminde hızlı bir başladı. Seçimdeki en büyük destekçisi milletvekili Ensar Aytekin'le ÇYDD yemeğinde boy gösteren Serkan Sarı, ilk ilçe ziyaretini Burhaniye'ye yapması manidar bulundu!

Geçen 20 Şubat'ta  mazbatasını alarak göreve başlayan Serkan Sarı'nın ilk ziyaretleriyle ilgili CHP il başkanlığından paylaşılan bülten şöyle:

"Serkan Sarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk ziyaretini Burhaniye'ye yaptı. Sarı, Burhaniye Belediyesinin hayırsever Nur Çakıroğlu Albak’ın katkıları ile yaptığı çocuk gündüz bakım evinin temel atma törenine katıldı.

Belediye başkanı Ali Kemal Devecileri makamında ziyaret eden Serkan Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, aynı gün Bigadiç ilçesini ziyaret ettikten sonra, akşam düzenlenen ÇYDD nin dayanışma yemeğinde “Umut Sizsiniz” sloganı ile yapılan etkinliğe destek verdiler.

Ertesi gün Eğitim-Sen in yeni binasının açılış programına katıldılar, Edremit ilçesinde parti okulunun düzenlediği eğitim programına katıldıktan sonra , İl Kadın kolları başkanı Fatma Şener İle birlikte Edremit ilçesi Kadın kolları seçiminde parli kadınlar ile bir araya gelerek yeni dönemdeki çalışmalarından bahsetti. 

TEK HEDEFİMİZ VAR PARTİMİZİ İKTİDAR YAPMAK 

Bu arada partililerin cenaze, hayır ve düğünlerinede de katılarak hızlı bir çalışma programı ile başlangıç yapan yeni yönetim, ikinci döneminde çok daha etkin bir çalışma programı hazırlığı içerisinde olduğunu vurguladılar. Hazırlanan programlara bir aylık bir hazırlık süreci sonunda bütün örgütlerimizin katkısı da sağlanarak 2 yıllık çalışma programını tamamlayacaklarını vurgulayan başkan Sarı, genişleyen ve gelişen örgüt sloganını hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız verdi.  Sarı "Tek bir hedefiniz var o da partimizi iktidar yapmak. Bunu da bütün üyelerimiz ile birlikte , bize gönül veren destek olan halkımız ile başaracağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi