BALIKESİR milletvekillerini mazbatalarını aldı. AK Parti ve CHP milletvekileri peş peşe geldikleri Balıkesir Adalet Sarayında renkli görüntüler oluşturdu. 


AK Parti'den Balıkesir Milletvekili seçilen Av. Adil Çelik, Av. Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Av. Pakize Mutlu Aydemir ile CHP'den milletvekili seçilen Ahmet Akın, Ensan Aytekin ve Fikret Şahin'e mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ünal İzgi takdim etti. 


BİR AVUÇ AK KADINLA TARİH YAZDI
Bugünün en anlamlı sahnesini  Pakize Mutlu Aydemir ve onu seçim kampanyası süresince yalnız bırakmayan AK Kadınlar  oluşturdu.
Ünlü hukukçu, AK Parti'den 5. sıra adayı gösterildiğinde "hiç boşuna çalışıp kendini yorma, seçilemezsin" vb. ifadeler kullanan kimi isimlere kulaklarını tıkayıp gecesini gündüzüne kattı, kendine inanan bir kaç  AK Kadınla birlikte 20 ilçede ayak basmadık yer bırakmadı. 


MAZBATASINI ALDI, KAPAK YAPTI
Mutlu Aydemir, çalışmasının karşılığını milletvekili seçilerek alırken, gönül verdiği AK Parti'ye de 5. milletvekilliğini kazandırarak büyük gurur yaşatıyordu.
Bugün mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ünal İzgi'den teslim alan Mutlu Aydemir, mutluluğunu AK Kadınlar ile birlikte paylaştı. Aydemir, "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bavamıza gönül vermiş teşkilat mensuplarımıza ve dostlarımıza teşekkür ederim.‬" ifadelerini kullandı. 

BABASININ DUYGUSAL ve MUTLU KIZI
Balıkesir'de Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğruyol Partisi'nin efsane isimlerinden Ahmet Aydemir'in hukukçu kızı P. Mutlu Aydemir, bugün milletvekilliği mazbatasını aldı. Bugüne değin partinin çeşitli kademelerinde görev alıp davaya hizmet eden Ünlü hukukçu 5. sıradan aday gösterildiğinde "hiç boşuna çalışıp kendini yorma, seçilemezsin" diyenlere kapak yaptı. Aydemir, mazbatasını aldıktan sonra elini öpüp sarıldığı babasıyla birlikte mutluluk gözyaşı döktü.

Editör: Haber Merkezi