Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayını bugünden ilan etti. Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız İsmail Ok'tur. Bunu net bir şekilde söylüyorum" açıklamasını yaptı.

Çetin, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaretinde, parti teşkilatının durumu, mevcut belediye başkanlarının hizmetlerini yerinde görmek ve seçim çalışmalarını incelemek için bu tür gezileri düzenlediklerini belirtti.

MHP'nin çalışmalarından bahseden Çetin, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkanlığı adaylığı için de değerlendirmesi sorulan Çetin, şunları kaydetti:

"Genel merkez olarak, İsmail Ok da dahil olmak üzere, tüm belediye başkanlarımızla Antalya'da bir belediye başkanları toplantısı yaptık. Bu toplantı neticesinde hareketimizin lideri, toplantının genel değerlendirme bölümünde, milliyetçi ülkücü hareketi belediye başkanları olarak yüzümüzü ağartan belediye başkanlarımızı, özellikle büyükşehir konumundaki belediyelerin başkanlarına, en ücra köydeki vatandaşa ulaşacak çalışmayı bir an önce başlatması talimatını vermiştir. Bizlerde, MHP Genel Merkezi'nde, Balıkesir Belediye Başkanımızla ilgili ölçü, milletimizin memnuniyetidir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız İsmail Ok'tur. Bunu net bir şekilde söylüyorum." 

Editör: Haber Merkezi