Balıkesir Milletvekili AK Partili P. Mutlu Aydemir, seçim bölgesindeki çalışmalarını kapsamında bugünü şehrin kadın muhtarlarına ayırdı.

‪Altıeylül ve Karesi ilçesinde kadın muhtarlar ile sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Aydemir, önemli mesajlar verdi. 

Milletvekilleri olarak şehrin dinamikleriyle birbir beraberlik içiresinde çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Aydemir, muhtarlarla buluşmasında şöyle konuştu:

"Bugün şehrimizin seçilmiş kadınları ile birlikteyiz. Onlarla birlikte olmak çok değerli ve önemli. Amacı aynı olan fakat farklı şekillerde milletimize hizmet götürmeye çalışan, çabalayan kadınlarız. Kadınlar olarak milletimizin derdi ile dertlenen, hüznüne, sevincine ortak olan bizleriz.

‪Biz birlik olarak, birbirimize destek olarak milletimize hizmet etmeye devam edersek, şehrimizdeki umut ışıkları sönmeyecektir.

‪Kadınlarımızın başarısı Balıkesir’imiz bir kadın eli, anne şefkati ile güzelleşmesi, kadınlarımıza, genç kızlarımıza bir yol, bir ışık olacaktır.

‪Muhtarlarımız mahallelerimizde bizim sesimiz, kulağımız, vatandaşlarımız ile ‪aramızdaki köprüdür, hele bir de buna kadın titizliği eklenince o mahalle bir başka güzelleşir.

‪Altıeylül ve Karesi İlçemizde Mahalle Muhtarlarımız ile buluşarak hem kaynaşma ve kadın dayanışması hemde istek,talep ve yapılması gereken konular ile ilgili İstişarelerde bulunduk.

Toplumumuzun mihenk taşı ‪kadınlarımızın güçlenmesi adına düşündüğümüz projelerimizi paylaştık.

‪Mahallelerimizin sorunlarını tartışıp çözüm yollarını da birlikte istişare ettiğimiz toplantımızda çok yeni fikir ve öneriler ortaya cıkması kadınlarımızın imkan verildiğinde üretkenliği konusunda ne kadar yaratıcı olduklarını, buradaki kadın muhtarlarımızdan biliyorum.

‪Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, siyasette günlük hayatta olduğu gibi kadın egemenliğinin ve yerel yönetimler başta olmak üzere kadınlarımızın siyasette ve her alanda sayılarının artmasına yönelik çalışmalara ağırlık vererek her alanda kadınlarımızın yanında olacağımızı belirtmek ister hepinize başarılar dilerim."

‪Kadın muhtarlarımız ise buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Aydemir’e destekleri için teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi