Balıkesir'de, Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye başkanlığına seçilen Zekai Kafaoğlu'nun boşalttığı Altıeylül Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak isim belli oldu. 
Balıkesir'deki temeyül yoklamasında ilk iki sırada çıktıkları belirtilen Faruk Özen ile Hasan Avcı bugün Ankara'da son kez mülakata tabi tutuldu. 

Külliyedeki görüşmede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altıeylül Belediye Başkan Adaylığı için Hasan Avcı 'yı uygun gördü. 

KAFAOĞLU DA AVCI DEMİŞTİ
Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zekai Kafaoğlu, halefi olarak Başkan Yardımcısı Hasan Avcı'yı işaret etmişti.
  
Temayül yoklamasında  ilk sırada çıkan Hasan Avcı, bugün önce AK Parti Genel Merkezi, ardından Külliye'de alındığı görüşme odasından Altıeylül Belediye Başkan adayı olarak çıktı. 

OYLAMA CUMARTESİ GÜNÜ
İnşaat Mühendisi olan 39 yaşındaki Avcı, Cumartesi günü gerçekleşecek meclis toplantısında Altıeylül Belediye Başkanı olarak seçilecek.  Avcı'yı ilk tebrik eden isimlerden biri, beraber mülakata gittikleri Faruk Özen oldu. Özen, "Altıeylül Belediye Başkanlığı seçiminde Hasan Avcı kardeşim Cumhurbaşkanımız tarafından aday gösterilmiştir. Hasan başkana ve Altıeylül’e şimdiden hayırlı olsun." mesajını paylaştı.



DEMİRASLAN KUTLADI
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan da yaptığı açıklamada, başkan adaylığı için Havan Avcı'nın uygun bulunduğunu duyuyarak, "adayımız şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı ve mübarek olsun" dedi.
Editör: Haber Merkezi