Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve ekibinin satın alarak partiye kazandırdığı il binası görkemli törenle hizmete girdi. Mehteran konserinin ilgi topladığı, kurban kesilip duaların edildiği tören Cumhur İttifakının gövde gösterisine sahne oldu.



YAYMACILAR Caddesi üzerindeki Balıkesir İş Merkezinde satın alınan binanın hizmete sunuluş töreninde MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, binanın alınması ve tefrişatında destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.



Yüksel, "Partimizin 51. yılında mülkiyeti partimize ait il başkanlığı binasını hizmete sunmanın haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz" diyerek heyecan ve mutluluğunu dile getirdi.



Ardından kısa bir konuşma yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da, partiye bina kazandıran İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'e Türk Bayrağı ve MHP Bayrağı vererek teşekkür etti.


AK Parti Balıkesir il başkanı Ekrem Başaran ile milletvekillerinin tam kadro katıldığı törende ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sagay ve işadamı Hüseyin Baş'a binanın satın alınması ve tefrişatına destekleri karşılığı şükran şildi verildi.

Editör: Haber Merkezi