Milletvekili Belgin Uygur, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında Altıeylül Millet Bahçesine kurulan portatif havuzlarımızda pandemi kuralları çerçevesinde devam eden yüzme kurslarında eğitim gören çocukların çalışmalarını izleyerek proje hakkında bilgi aldı.

Yüzme kursunda İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe Müdürü Ahmet Akan ve antrenörlerden bilgi alan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Belgin Uygur; “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesinin, çocuklarımızın kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlaması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Profesyonel antrenörler eşliğinde çocuklarımız burada yüzme öğreniyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizleri de sevindiriyor. Bu çalışmada emeği geçen herkese ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise; “Çocuklarımızın eğitimine, geleceğe hazırlanmalarına katkı sunuyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın, iyi olana, doğru olana yönelmelerinin tek yolu eğitim, spor, sosyal ve kültürel aktivitelerden geçiyor. Çocuklarımız için projelerimiz, hizmetlerimiz her zaman sürecektir. Her türlü çalışmamızda yanımızda olan Sayın vekilimize çocuklarımızı ziyaret ederek, yüzme bilmeyen kalmasın projesine destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi