Altıeylül Dinkçiler Mahallesinde mahalle teşkilatıyla bir araya gelen ve Dinkçiler Muhtarını ziyaret eden Uygur’a AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer MUNİS ve Kadın Kolları Başkanı Süreyya SEPTEL eşlik etti. Sonrasında AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf HOCAOĞLU ve Kadın Kolları Başkanı Ayfer ÖZSOY ile birlikte Vicdaniye Mahallesi Muhtarı, Vicdaniye, 1.Sakarya, Paşaalanı ve Üçpınar Mahalle Başkanlarını ziyaret eden Milletvekili UYGUR, ziyaretlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu:

“Ana kademe, Kadın kolları, Gençlik kolları mahalle başkanlarımız, mahalle yönetimimiz, geçmiş dönemlerde teşkilatlarımızda görev almış; partimize emeği geçen dava arkadaşlarımız ile hem hasbihal etmek hem de istişare etmekten memnuniyet duydum. Altıeylül ve Karesi mahalle teşkilatlarımızla ile hasbihal ederek, geçmişten günümüze yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik.

Bizler bu kutlu yola çıkarken, her adımımızı hasbi niyetlerle attık, milletimizin duasını aldık, gönlünü kazandık. Aynı istikamette teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Altıeylül ve Karesi İlçe yönetimlerimiz, Kadın ve gençlik kollarımız da ilçelerimizde gayretli çalışmalarına devam ediyor. Davamıza gönül vermiş, büyük bir azim ve samimiyetle geçmişten günümüze görev almış; birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam eden bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Milletvekili UYGUR, Dinkçiler ve Vicadaniye Mahalle Muhtarlarına yaptığı ziyaretle ilgili olarak ; “Muhtarlarımızla yaptığımız sohbetlerde mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk, yapılacak olan çalışmalarımızı değerlendirdik. Muhtarlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi.

SOSYAL ve KÜLTÜREL BELEDİYECİLİĞİN
EN GÜZEL ÖRNEKLERİ YAPILIYOR.

Milletvekili UYGUR, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, Hasan Can Kültür Merkezi ve Algem binasında incelemelerde bulundu, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sonrası Uygur; “AK Partili Belediyelerimiz tarafından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yerel yönetimler anlamında çok önemli projelere imzalar atılıyor. Gerek kentleşme, sosyal ve kültürel projeler noktasında gerekse çocuk ve kadınların yararlandığı sosyal faaliyetlerde bütün dünyaya örnek teşkil edecek önemli başarılarımız var. Altıeylül’ümüze değer katacak olan bu projelerin yakın zamanda yapımı tamamlanıp açılışı gerçekleşecek inşallah. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan bu projelerin hayata geçmesinde başta Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi