Milletvekili Aydemir, Balıkesir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıda sevgi evlerinde kalan çocuklar ve Balıkesir Müftülüğü Diyanet Vakfı Sevgi Evlerinde kalan üniversite öğrencileri ile kahvaltıda buluştu.

Çocuklar ve Gençler ile bir araya gelen milletvekili Aydemir, hepsiyle ayrı ayrı sohbet ederek, “bizlere emanet olan yavrularımızla güzel vakit geçirmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

AYDEMİR TÜGVA’YI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerin ardından Balıkesir Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) temsilciliğinde de gençlerle buluşan milletvekili Aydemir, gençlere çalışmalardan bahsederek onların görüşlerini aldığı hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Aydemir, gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Türkiye’nin zorlu dönemlerden geçtiğine, 28 Şubat sürecinde üniversiteli genç kızların başörtüsü ile derse alınmadıklarına, o dönem gençlik üzerinde büyük bir baskı oluştuğuna şahit oldum. Böyle bir sürece şahit olan biri olarak siz gençlere tavsiyem; çok okumanız, çok araştırmanız, kendinizi geliştirmeniz, değerlerimize sahip çıkmanızdır.” dedi

Gençlerle projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan milletvekili Aydemir, “İbn’ül Arabi’nin de dediği gibi: Kaybettin mi ki bulasın, buldun mu ki kaybedesin! Burası TÜGVA, ne ararsan burada. Türkiye Gençlik Vakfı’mızın başlatmış olduğu ‘Burası TÜGVA, Ne Ararsan Burada’ projesi kapsamında ‘ben de buradayım’ diyerek tuvale gençler ile el baskı izimizi bıraktık." dedi.

“GENÇLER YARINLAR İÇİN BİZLERE ÜMİT VERİYOR”

Gerek Ak Parti olarak gerekse bireysel olarak büyük önem verdiklerini dile getiren milletvekili Aydemir, şunları söyledi:

“Tüm gençlerimizi TÜGVA’lı olmaya davet ediyorum. ‪Yarınlar için bizlere ümit veren, bizleri 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaştıracak gençlerimize teşekkür ediyorum yolunuz açık olsun. Bu projede emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

Editör: Haber Merkezi