Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili belediye başkan adayı Hasan Avcı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin 81 mahallesine ziyaretlerini sürdüren Başkan Avcı son olarak Kutludüğün, Meryemdere, Kuyualan, Ertuğrul ve Kavakbaşı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 17 Şubat Pazar Günü Kuvayi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine de vatandaşları davet eden Başkan Avcı, çalışmalara yoğun tempoda devam ettiklerini belirtti. 

“ALTIEYLÜL’E EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPMAK İSTİYORUZ”
Belediye meclis üyelerinin listelerinin 18 Şubat Pazartesi günü teslim edileceğini söyleyen Başkan Avcı, “Önümüzdeki haftadan itibaren arkadaşlarımızla beraber daha yoğun çalışmaya başlayacağız. Biz bu esnada 81 kırsal mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmek için gayret sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızla, gençlerimizle, çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle zaman zaman bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Diğer taraftan da şehrimize, Altıeylül’ümüze en güzel hizmetleri yapabilmek için projelerimize de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu seçim sürecinin vatanda millete hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim sürecinde birlik beraberlik içerisinde kavgaya, fitneye, fesatta yol vermeden, şehrimize güzel hizmet edebilmek adına, hizmet yarışı içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

“YAPMACIK İŞ FITRATIMIZA UYGUN DEĞİL”
Seçim çalışmaları ve ziyaretlerinde doğal davrandığını belirten Avcı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Neysek oyuz. O şekilde hareket ediyoruz. Yapmacık hiçbir iş bizim fıtratımıza uygun değil. Zaman zaman bazı fotoğraflar oluyor. Bazıları bunlar için bizi eleştiriyor ama biz doğal olarak, o an gelişen duruma göre olması gereken neyse o hareketi sergiliyoruz. Her şeyi ince eleyip sık dokuyarak hareket etmiyoruz. Biz ‘Ya olduğun gibi görün. Olduğun gibi görünmezsen göründüğün gibi olmaya başlarsın’ hadisi şerifinin tezahür etmesinin insan hayatında önemli olduğuna inanıyoruz. Onun için göründüğümüz gibi, dün neyse bugünde aynı şekilde, yarında aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz.”

BAŞKANLAR SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Sevgililer Günü kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı ve adayı Hasan Avcı ile Karesi Belediyesi başkan adayı Dinçer Orkan, Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Başkanlar esnaf ve vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtarak sevgiler günü kutladılar. Başkanlar vatandaş ve esnafı  17 Şubat Pazar Günü Kuvayi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  mitingine davet ettiler. 

Editör: Haber Merkezi