Ramazan ayı boyunca ilçe programları ve kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bayram süresince de çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü.
Bayram sonrasındaki ilk mesai gününde AK Parti İl Teşkilatı tarafından Edremit’te düzenlenen Aday Tanıtım Mitingine katılan ve burada Edremitliler’e seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları için destek istedi.
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Ali Aydınlıoğlu ile 9 milletvekili adayının katıldığı mitingde konuşan ve 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, özetle şunları söyledi;

“24 Haziran’da sandık başına gidiyoruz ve Türkiye’nin geleceğini ve kaderini belirliyoruz. 16 Nisan’daki referandumda sistemi değiştirmeye karar verdik. Parlamenter yönetim sisteminden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kabul ettik. İşte bu yeni uygulama ile ilgili olarak ilk defa sandığa gidiyoruz. Artık sandıktan güçlü bir Cumhurbaşkanı, güçlü bir parlamento ve güçlü bir Türkiye çıkacak. Bundan zerre kadar şüphemiz yok.

16 yıldan bu yana AK Parti’nin yaptıkları ortada. Otobanlar, hava yolları, demir yolları, deniz yolları, hastaneler, okullar, neler neler yaptık. Onların hayal edemedikleri gerçekleştirildi. Bakın bakalım onların Cumhurbaşkanı adaylarına. Bu ülkede dikili bir ağaçları var mı? Hiç devlet görevlerinde bulunmuşlar mı? Çıraklık yapmışlar mı? Sayın Cumhurbaşkanımız çıraklık dönemini başarıyla geçirdi. Kalfalık dönemini geçirdi. Ustalık dönemini başarıyla geçirdi. Şimdi baş ustalık dönemi.

20 ilçemizi karış karış dolaştım. Vatandaşlarımız ile görüştüm. Vatandaşlarımızın tabi ki bazı sıkıntıları var. Ama herkes şunu söylüyor. Sayın Başkan merak etme. Biz istikrardan yanayız, büyümeden yanayız. Macerayı asla düşünmüyoruz. Maceraya gerek yok. Bu işi ustalar yapar diyor vatandaşlarımız. Bizim milletvekili adaylarımızın hepsi yerli ve milli. Hepsi pırıl pırıl insanlar. Cumhurbaşkanımızı daha güçlü kılmak için onları da meclise göndermemiz gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz.”

Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen miting ve aday tanıtım toplantısından sonra İbrahimce Mahallesi’nde roman vatandaşlar ile buluşan ve onlarla sohbet eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek çözümü için gerekli çalışmaları vakit geçirmeden yapacaklarını söyledi.
Editör: Haber Merkezi