AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde, 1 Kasım 2015  erken genel seçiminde milletvekili adayı gösterilen isimleri de partilerle buluşturup tanıttı. 

İL BAŞKANI KAPIDA KARŞILADI
BALKONUK Aktivite Merkezi'ndeki bayramlaşmaya yoğun bir katılım oldu. Ev sahipliğini üstlenen İl Başkanı Dinçer Orkan'ın konuklarını kapıda karşıladı, gelenlerin hepsiyle tek tek tokalaşıp bayramlaştı.

SALON DOLDU TAŞTI
Yaklaşık bin 500 partilinin bulunduğu bayramlaşma töreninde, İl Başkanı Dniçer Orkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve adayları Av.Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ile diğer adaylar Kasım Bostan, Mustafa Canbey, Hülya Kamçı, Hasan Şafak, Hasan Demiraslan, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanı aynı masayı paylaştı.

BELEDİYE BAŞKANLARI TAM KADRO
Güç gösterisinin yapıldığı bayramlaşmada partili Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri ilçe teşkilatları, gençlik ve kadın kolları tam kadro olarak yer aldı.

İl Başkanı Dinçer Orkan, açılış konuşmasında 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Türkiye'nin istikbali için AK Parti'nin mutlaka tek başına iktidar olması gerektiğine işaret etti. Partililere birlik beraberlik çağrısında bulunan Orkan,seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.
BU İSİMLER OKUNUNCA SALON ÇILDIRDI
Milletvekili adaylarını tanıtıp, onlarla ilgili kişisel düşüncelerini partililerle paylaşan Orkan, 1. sıra adayı Mahmut Poyrazlı, 4. sıra adayı Kasım Bostan, 5. sıra adayı Mustafa Canbey ve 6. sıra adayı Hülya Kamçı isimleri anons ettiğinde salonda müthiş bir alkış tufanı koptu. Partililerin, bu isimleri diğer adaylardan daha uzun ve heyecanlı şekilde alkışlaması dikkat çekti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayram mesajının da sinevizyon eşliğinde partililerle sesli ve görüntülü olarak paylaşıldı. Daha sonra milletvekili adayları tek tek kürsüye çıkarak, partililerini selamladı, bayramlarını tebrik etti. 
LOKOMOTİF YİNE EDİP UĞUR OLACAK
Bayramlaşma ve aday tanıtım töreninin final konuşmasını ise, partinin Balıkesir'deki lokomotifi ve ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.  Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Edip Uğur, AK Parti'nin 13 yıllık iktidar döneminde eski hükümetlerle kıyaslanamayacak işlere imza attığını hatırlattı. 
Editör: Haber Merkezi