BALIKESİR’i “kasabadan kente dönüştüren başkan” olarak kent tarihine adını yazdıran ‘efsane belediye başkanı’ Sabri Uğur, belediyede birlikte görev yaptığı “A Takımı”na iftar yemeği verdi. Başkanlığı dönemindeki icraatları 7’den 77’ye herkesin diline destan olan Sabri Uğur’un, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı, manevi duyguların ön plana çıktığı mübarek Ramazan ayında ekibini bir araya getirmesi “ahde vefa” örneği olarak nitelendirildi.

Bursa Yolu üzerindeki Tellioğlu Şirketler Grubuna ait Değirmen Cafe’de gerçekleşen iftar yemeğine  Uğur’un 2004-2009 yılları arasındaki başkanlığı sırasında başkan yardımcılığını üstlenen Av. İlyas Kapısız, ile Metin Ermiş, belediye meclisi üyeleri Kadir Kethüda, Yusuf Hocaoğlu, Zafer Çakır, Ekrem Başaran, Yusuf Üçdoğruk, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Aydın, Hesap İşleri Müdürü İsmail Çur, Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Ağyar, İtfaiye Müdürü Fikret Tezcan, Fen İşleri Müdürü Nazım Ergelen, Sağlık İşleri Müdürü Vedat Demirtaş başta olmak üzere ekibinden çok sayıda isim katıldı.

Temeli 1974 yılında atılan ve Uğur'un başkanlığı dönemine kadar hiçbir hareketliliğin gözlenmediği ve bugün sanayiciye tahsis edilecek parselin kalmadığı Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, Balıkesir'in her yerinde iz bırakan çalışmaların mimarı olan Sabri Uğur, 'A Takımı'na verdiği iftar yemeğinin ardından çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadaki sayfasında  paylaştı.

Sabri Uğur’un sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yer alan fotoğrafa onlarca kişi yorum getirirken, bunlar içinde "Başkan gel artık Balıkesir'in başına" şeklindeki bir yorum manidar bulundu.

Editör: Haber Merkezi