2004-2009 yıllarında AK Parti Balıkesir Belediye Başkanı olarak görev yapan Sabri Uğur, dostları tarafından vefatının 3. yılında kabri başında dualarla anıldı. 

Belediyecilikte Balıkesir’e önemli katkılar yapan ve herkesin hizmetlerinden takdirle bahsettiği AK Parti’nin Balıkesir Belediye Başkanlığı görevini yapan “Efsane Başkanı” Sabri Uğur, Başçeşme mezarlığındaki kabri başında dostları tarafından dualar ve kuran tilavetiyle anıldı.

Başta AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve İl Başkanı Ekrem Başaran’ın yer aldığı anmada, Sabri Uğur’la birlikte görev yapmış meclis üyeleri, bürokratlar ve dostları da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran’ın Belediye’de birlikte çalıştığı Sabri Uğur, 1 Haziran 2017 yılında ani bir kalp rahatsızlığı sonucu vefat etmişti.

Sabri Uğur’un beklenmedik ölümü, dostları,sevenleri ve Balıkesirliler tarafından üzüntüyle karşılanmış, AK Partili birçok isim ve Balıkesirliler cenaze töreninde yer almıştı.

Sabri Uğur, Belediye Başkanlığı görevinden sonra Balıkesir’de ticari ve siyasi faaliyetlerine devam ederek, 2015 yılında Milletvekili aday adayı oldu.

Editör: Haber Merkezi