Edip Uğur, hakkında çıkarılan istifa iddialarını yalanladığı kamuoyu açıklamasını sosyal medya hesabından da paylaştı. "Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız kutlu yolculuğumuza ilk günkü aşk ve şevk ile yola devam" cümlesiyle biten açıklamanın altına Balıkesirliler de yorum yaparak görüşlerini dile getirdi. 


İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

Vatandaşların büyük bir bölümü, Balıkesir'in Edip Uğur dönemiyle birlikte önemli bir ivme yakaladığına dikkat çekerek  "meyve veren ağaç taşlanır. İt ürür kervan yürür, durmak yok yola devam" görüşünde birleşti.  
Edip Uğur'a destek verdi. 

AHLAKSIZ KAMPANYA


"Balıkesirimize değerli bir belediye başkanı seçiliyor müthiş işler çıkarıyor yaptığı icraatlar projeler ortada Balıkesirimizi her yönüyle marka yapma amacında ve yapıyorda." görüşünü paylaşan bir vatandaş, bazı çevrelerin yürüttüğü karalama kampanyasını ahlaksızlık olarak değerlendirdi.

Balıkesirliler yanında, yurdun değişik bölgelerinden vatandaşlar da Uğur'a sahip çıktı. Bu mesajlardan biri şöyle:
"Başkanım Ankara,da yaşayan bir vatandaş olarak çalışmalarınızı taktir ve minnetle karşılıyorum, Balıkesir halkı sizin gibi bir başkana sahip olduğu için gurur duymalı ve arkanızda durup desteklerini esirgememeli diye düşünüyorum."

Editör: Haber Merkezi