Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Balıkesir mitingine katıldı. Balıkesir Stadyumunda gerçekleşen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Türk milletinin, geçmişinde bu topraklarda hep güzel başlangıçlar yaptığını ve 24 Haziran’da da yeni yönetim sistemiyle yine güzel bir başlangıç yapmaya hazırlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesirlileri, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisini, milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’yi desteklemelerini istedi.

ADAYLARINI EMANET ETTİĞİ BALIKESİRLİLER'DEN OY PATLAMASI İSTEDİ
Erdoğan konuşmasının sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Milletvekili adayları Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Ömer Alan, Osman Bıldır, Zeynep Deniz ve Encan Aydoğdu'yu sahneye davet ederek birlikte miting alanını dolduran partilileri selamladı.

BALIKESİR’E YAPILAN YATIRIMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Son 16 yılda Balıkesir’e 30 milyar liralık yatırım yapıldığını hatırlatarak eğitimde 3 bin 250 yeni derslik, 4 bin 476 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurdu yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlıkta şehir hastanesi konforunda bin yataklı devlet hastanesinin yanı sıra ve 24’ü hastane olmak üzere, toplam 57 adet sağlık tesisinin şehre kazandırıldığını aktardı.

Balıkesir’de TOKİ vasıtasıyla 7 bin 330 konut yapıldığını 76 km olan bölünmüş yol uzunluğuna 16 yılda 513 km daha eklediğini, Balıkesir’in de güzergâhı içinde olduğu 15 ayrı yol projesinin yapımının devam ettiğini sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, sulama, tarım ve hayvancılık alanlarında şehre yapılan diğer hizmet ve yatırımlardan da örnekler verdi.

Editör: Haber Merkezi