AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, katıldığı bir canlı yayın programındaki açıklamaları üzerine hedef alınmak istenen MKYK üyesi milletvekili arkadaşı Yavuz Subaşı'na sahip çıktı. 

"Sayın Subaşı'nın samimiyetinin şahidiyim" ifadesini kullanan vekil Çelik, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Yavuz Subaşı'nın Fetö ile mücadele konusundaki açıklamaları hakkında haber yapılmış, yayın izlendiğinde görüleceği üzere Sayın Subaşı, söylemediği, kendisine ait olmayan sözler üzerinden itham edilmiştir.

AK Parti'nin Fetö ile mücadelesi izaha ve ispata muhtaç olmayacak derecede bütün kuvvetiyle devam etmektedir. Bu davanın bir neferi olarak bizim yerimiz ve safımız bellidir.

"Fetö'nün siyasi ayağını ortaya çıkarmak” gibi hoş fakat içi boş söylemlerle AK Parti kadroları hedef alınmak istenmektedir. Fetö ile mücadelenin başladığı 2013 yılından bu yana üç genel iki yerel seçim yaşanmıştır. Bu süreçte partimiz gerekli tedbirleri almıştır. Ancak özellikle unutulmaması gereken husus, Fetö'nün kamu kurumlarını hedef alması ve önemli kurumlarda kadrolaşmayı tercih etmesidir.

Herkesçe bilinen bu hususlara rağmen, Sayın Subaşı'ya söylemediği sözlerin atfedilmesi, sadece ve sadece Fetö artıklarını sevindirecektir.

Sayın Subaşı'nın samimiyetinin şahidiyim..."

Adil Çelik'in bu paylaşımıyla gösterdiği duruş AK Parti tabanında alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi