Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, belediyenin sosyal medya hesaplarından yayın yapan televizyonuna konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pek çok belediye başkanına randevu ile ulaşmanız mümkün değilken,  Avcı canlı yayında kişisel cep telefonunu verdi.

Bazı şantajcılara vatandaşların görüntü atarak beslememelerini isteyen Avcı, hizmette aksama olursa önce belediyenin ilgili telefonuna yine çözülmez ise kendi cep telefonuna iletilmesini istedi.

Başkan Avcı “Bir eksik, bir yanlış, bir kusur görürseniz 444 06 09’a bildirsinler. Bildirilen bu sorunlar makul zamanda çözülmezse beni arasınlar. Telefonum 0532 069 10 10. Devleti, belediyeleri vatandaşlarımız video çekerek, aksayan bir hizmet varsa şantajcılara göndererek o belediyeye şantaj yapmak isteyenleri beslemesinler lütfen. Önce bize yollasınlar, biz çözüm üretemezsek, nereye isterlerse oraya yollasınlar” diye konuştu. 

Belediyenin hiçbir mafyaya, şantajcıya teslim olmadığı ve tüm kaynaklarını halk için kullanarak hem hizmet ürettiğini hem de bütçesinin denk bütçe olduğunu vurguladı.

Başkan Avcı şöyle konuştu:

MİLLETİN HAKKINA TECAVÜZ ETMEK İSTİYORLAR
Öyle bir noktaya geliyor ki bu şantajcılar yaptıkları çalışmalarla milletin hakkına, hukuka tecavüz etmeye girişiyorlar. Bakın pandemide Hasan Can Kültür Merkezini, Abdülhamid Han Gelişim Merkezini yaptık, bütçemiz gene fazla verdi. Çünkü milletin hakkını kimseye yedirmiyoruz. Milletin hakkına sahip çıkıyoruz. Biz milletimizin hakkına sahip çıktıkça milletimiz de bizi destekliyor zaten. 

YAPTIKLARI İLE KIRKBİN YALAN OLANLARA TESLİM OLMAYIZ
Anadolu’da kırkyalan derler, yaptıkları ile kırk değil kırk bin yalan olmuş zatlar kendilerini bir noktaya konumlandırmak adına bize saldırarak bir şey kazanmaya çalışıyorlar. Ben onlara da buradan sesleniyorum, elinizden geleni ardınıza koymayın. Ne istiyorsanız yapın, istediğinizi yapın, Altıeylül Belediyesinden şantajla bir şey alamayacaksınız. 

ŞANTAJCI ÇAPULCULARA BOYUN BÜKMEYİZ
Yaptığınız pisliklerle, yaptığınız zırvalarla beni Hasan Avcı olarak belediye başkanlığından indirebilirseniz, size helal olsun. Biz kaderden başkasına boyun bükmedik, sizin gibi çapulculara da boyun bükmeyiz. Biz milletimizden aşka kimseye boyun bükmedik, sizin gibi çapulculara neden boyun bükelim? Ve Allah’ın izni ile bugüne kadar olduğumuz gibi bugünden sonra da açık ve şeffaf olmaya devam edeceğiz. 

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, çalışmaları, aklı, cesareti ve iş bitiriciliğiyle efsane başkan Sabri Uğur'un izinden giderek taraflı tarafsız her kesimden alkış alıyor.

Editör: Haber Merkezi