Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay'ın Karesi ilçesi Kuva-yi Milliye Mahallesinde bulunan evine pompalı tüfekle saldırı gerçekleşti. Bugün sabaha karşı 04.00 sıralarındaki olayda, Sağay'ın evde bulunan eşi ve çocukları korkulu anlar yaşadı. 

POMPALI İLE 7 EL ATEŞ
Eve pompalı tüfekle 7 el ateş ettikleri belirlenen saldırganlar. evin ışıklarını yanması üzerine olay yerinden kaçtı. Kurşunlanma anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.


Saçmalar duvarda byle iz bırakırken, balkon kapısının camları kırıldı.

SAĞAY ANTALYA'DA İDİ
Büyükşehir Başkan Vekili Yasin Sağay, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği toplantısı için Antalya'da bulunuyordu. 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyetin içerisinde yer alan Yasin Sağay, gelişmeleri Antalya'dan takip etti. 

MUHABİRİMİZE KONUŞTU
balikesirim.net muhabirine konuşan Sağay, şüphelendiği her hangi bir kişi veya kişilerin bulunmadığını söyledi. Sağay, "Olay sabaha karşı 04.00 sıralarında gerçekleşmiş. Pompalı silah ile 7 el ateş edilmiş. Eşim ve çocuklarım evdeydi. Çok şükür sağlıkları yerinde.  Olay anı bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınmış durumda. Emniyet güçlerimiz gereğini yapacaktır." dedi.

BİZİM YOĞURDUMUZ EKŞİ DEĞİL
Yasin Sağay, evinin kurşunlanmasına "Bizim yoğurdumuz ekşi değil. Elhamdulillah" mesajıyla karşılık verdi.  
Sağay, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece saatlerinde oturduğum eve düşen kurşunlar şahsıma yada temsil ettiğim davama yapıldıysa onur, aileme yapıldıysa esef duyarım. Yok bir avuç sarhoşun şans eseri sıktıkları içki kurşunuysa onların hayrı için ancak dua edebilirim. 
Bizim yoğurdumuz ekşi değil. Elhamdulillah.

BİZ ÖLÜMÜNE..
Ailemin ve benim yaşadığı bu talihsiz olay her zaman güven terakki ettiğim emniyet amirliğimizce soruşturulmaktadır. Arayan soran herkesten Allah razı olsun. 
Biz ölümüne... Durmak yok yola devam."
 


VALİ ve EMNİYET MÜDÜRÜ TAKİPTE

Olay sonrası Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da, il Emniyet Müdürü Hasan Onar'dan bilgi aldı. Faaillerin tespit edilmesi ve yakanlanması amacıyla hassiyet gösterilmesini istedi.

Yasin Sağay ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi yolluyoruz.

Editör: Haber Merkezi