AK Parti MKYK üyesi, Balıkesir Milletkili Yavuz Subaşı, vatandaşlarla buluşmak üzere gerçekleştirdiği lçe turlarını Gönen ile sürdürdü. Subaşı, burada temel atma törenine katıldı, Gönen Belediyesi'ni ve Vefa Grubunu ziyaret etti. 

GÖNEN HAYRA VE İLME HİZMET VAKFININ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI 
Gönen Hayra ve İlme Hizmet Vakfı 330 Metrekarelik Yeni Aşevi İnşaatı temeli atıldı. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sade bir törenle temel atma gerçekleştirildi. Hayırlı hizmete ilk harcın atıldığı törene katılanların maske takmalarına rağmen sosyal izolasyona dikkat etmedikleri gözlendi.


Temel atma törenine AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Gönen İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutlu, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Meclis Başkanı Salih Hasip Osman, İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, AK Parti Meclis Üyesi Mimar Fatma Türk, Deri OSB Başkan Yardımcısı Nusret Aytekin Ticaret orsası Meclis Üyesi Şinasi Coşkun ve vakıf yetkilileri katıldılar. 

GÖNEN BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

Yavuz Subaşı'nın Gönen Belediyesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden de eşlik etti. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ile buluşmada  Covid-19 salgını ile ilgili, Gönen’de ve Balıkesir’de salgına karşı alınan tedbirler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

GÖNEN VEFA GRUBU İLE BULUŞTU

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı; AK Parti Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve Gönen İlçe Kaymakamı Arslan Yurt ile beraber Gönen Kaymakamlığı’na bağlı Vefa Grubunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Balıkesir’in her ilçesinde olduğu gibi Gönen’de de hiç bir vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini ifade eden Yavuz SUBAŞI, Vefa Grubu çalışanlarını bu zor zamanlarda cansiperane bir şekilde mücadele etmeleri sebebi ile tebrik etti. 

 

Editör: Haber Merkezi