AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Uygur, Bigadiç'teki ziyaret ve inceleleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sosyal ve kültürel amaçlı kullanılmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Bigadiç Belediyemize tahsis edilen ve Belediyemiz tarafından tadilatı devam eden Kızılçukur’daki Adalı Dağarcık hizmet binasındaki çalışmaları yakından görmek için bölgedeydik. Bigadiç Belediye Başkanımız İsmail Avcu ve İlçe Başkanımız Neşet Akbıyık ile birlikte çalışmaların geldiği aşamayı yerinde inceledik.

Hizmet Binasının, Orman Genel Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanılmak üzere Bigadiç Belediyemize tahsisinin yapılması hususunu bir süredir takip ediyorduk. Görüşmelerimiz neticesinde tahsisi gerçekleşen bu alanın misafirlerimizin hizmetine sunulacak olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmaları yerinde incelediğimiz bölge; orman içerisinde, muhteşem bir doğaya sahip. Burası özellikle dağ turizmini geliştirecek, ziyaretçileri eşsiz bir güzellikle buluşturacak bir yer olacak. Balıkesir adeta bir cennet köşesi. Buradaki doğa görenleri hayran bırakıyor. Tertemiz havasıyla, suyuyla, yeşilin binbir tonuyla gelen ziyaretçiler tabiatın içinde huzur bulacaklar. Biz de bu amaçla burada yer alacak hizmet binası, dinlenme alanları, yürüyüş alanları ile ilgili yapılan çalışmaları titiz bir şekilde yakından takip ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda kullanıma sunulacak olan tesisimiz hayırlı uğurlu olsun.”

UYGUR BİGADİÇ’İN KİRAZ BAHÇELERİNDEYDİ

Bigadiç’te kiraz bahçelerini dolaşan Uygur; “Bölgemizin kendine has tadıyla meşhur kiraz bahçelerine uğradık. Gönlü cömert hemşehrilerimizin ikramlarıyla enfes kirazlarımızdan tatma imkanı yakaladık. Balıkesir’in toprağı hakikaten çok verimli. Toprağımız; üreticimizin, çiftçimizin elinde bereketleniyor, çoğalıyor. Biz de bugün bu bereketi gördük. Kirazlarımızın tadına bakmak isteyenleri mutlaka Bigadiç’e bekliyoruz. Çiftçimize hayırlı, bol bereketli işler diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi