CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Çok Çalışın. Balıkesir'i Kazanın" diyerek adaylığını ilan ettiği Yücel Yılmaz, Başkent dönüşü şehre gelişinde "BAŞKAN" gibi karşılandı.
Yücel Yılmaz'ın adaylığı AK Parti'yi de bütünleştirdi. Kırgınlık ve küskünlükleri unutan partililer, 'Karesi Beyi'ni karşılamaya koştu. 


Değirmenboğazı'ndan Toplu Taşıma Merkezi'ne, 10 kilometrelik yolu, müthiş ilgi nedeniyle  yaklaşık 1 saatte gelebilen Yücel Yılmaz'ı karşılayanlar arasında hemen her kesimden insan vardı. 
TEŞKİLAT BAĞRINA BASTI
Yücel Yılmaz’a AK Parti teşkilatları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yılmaz’ı karşılayanlar arasında AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey, Adil Çelik, Mutlu Aydemir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları yer aldı.


DURSUNBEY'den YOĞUN KATILIM
AK Parti'nin Balıkesir'de gövde gösterisi yaptığı karşılamaya ve Zağanos Paşa Camisi önündeki mitinge AK Parti'nin Balıkesir'deki 'kalesi' Dursunbey damgasını vurdu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın son 4.5 yılda çehresini değiştirdiği ilçeden yüzlerce vatandaş  Yılmaz'a destek için geldi. 


KARESİ'DE HAKLI GURUR
Yılmaz'ın adaylığı Karesi ilçesinde yaşayan hemşehrilerine ayrı bir sevinç yaşattı. 
Karesililer taşıdıkları pankartlarla bugüne damgasını vurdu. Bunlar arasında; "Karesi güzel oldu, Balıkesir çok daha güzel olacak" ve "Reis görevi verdi, Uçur Balıkesir'i" pankartları dikkat çekti. 
DAVUL-ZURNALI ŞOVA İZİN VERMEDİ
Bugünün en çok dikkat çeken detaylarından birini ise, davul-zurna şovuna izin verilmemesi oluşturdu. 
Bugüne değin mütevazi kişiliği ve samimi davranışlarıyla bilinen Yücel Yılmaz, kendisini karşılamaya gelenler arasındaki davul-zurna ekibinin gösteri yapmasına izin vermeyerek alkışı hakketti. 


MEHTAP HANIM YANINDAN AYRILMADI
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın heyecanı gözlerinden okunurken, eşi Mehtap Yılmaz kendisini gün boyu yalnız bırakmadı. Eşine destek olan Mehtap hanım, öz çekim yapmak isteyen hem cinslerine ayrıcalık tanıttı.


SEÇİM OTOBÜSÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Bu arada, Yücel Yılmaz’ın 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarında için  kullanacağı seçim otobüsünün tasarımı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yücel Yılmaz’ın fotoğraflarının bulunduğu otobüste “Önce Millet Önce Memleket” sloganına yer verildi.
 

Editör: Haber Merkezi