BALIKESİR siyasetinde dengeleri değiştirecek son dakika gelişmesi AK Parti cephesi için sürpriz oldu.

İsmail Ok'un AK Parti'ye katılabileceğine ilişkin ifadeler yaklaşık 1 aydır siyasi kulislerde konuşulurken, buna ihtimal veren AK Partili sayısı yok denecek kadar azdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü AK Parti Grup Toplantısında rozet taktığı İsmail Ok'un gelişini Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirdiğimiz AK Parti TBMM Grup Toplantımızda Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok’a partimize katılımından dolayı rozet taktık. Kendisini tebrik ediyorum." ifadelerinin yer aldığı paylaşımıyla değerlendirdi. 

İYİ NİYETLİ ÇABALARINA...

Başkan Yılmaz, günün ilerleyen saatlerinde, İsmail Ok ile ilgili ikinci bir paylaşım daha yaptı.

"Şehrimiz için iyi niyetli çabalarına her daim şahit olduğum İsmail OK Milletvekilimiz AK Partimize katıldı. Güzel Balıkesir’imize hayırlı olsun." sözleriyle başladığı paylaşımında Yücel Yılmaz, şunları kayda düştü:

"Ben hep diyorum Balıkesir’i gerçekten sevenlerin en doğru adresi Cumhur İttifakı'dır diye. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlü Türkiye hedeflerimiz için çalışmaya devam…

Balıkesir’de Cumhur İttifakı mensubu milletvekili sayımız Sayın İsmail OK’un katılımlarıyla arttı. Balıkesir için omuz omuza mücadele etmeye daha güçlü devam edeceğiz. 10 numara şehir, güzel Balıkesir..."

Bugünkü rozet takma merasimi sonrasında milletvekilleri. il başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Balıkesir koordinatörü hep birlikte objektiflerin karşısına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yılmaz'ın yaptığı paylaşımların altına ilginç yorumlar bırakıldı. Bunlar arasında en dikkat çekeniyse Ali Bingül adlı kullanıcının "Yücel başkan ismail ok balıkesirspor tecrübesi var artık birlikte bir el atsanız" şeklindeki yorumuydu. 

Editör: Haber Merkezi