AK Parti'nin Balıkesir'deki efsane isimleri arasındaki Diş hekimi Zekai Kafaoğlu, 6 EYLÜL belediye başkanlığına aday adayı oldu. 
Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Kafaoğlu, adaylık başvurusunu Cuma günü parti teşkilatına giderek ilçe başkanı Hasan Şafak'a teslim etti.
Kafaoğlu'nun adaylığı parti tabanında büyük heyecan yarattı. 

AK Parti'nin tabanında önemli bir yeri bulanan Kafaoğlu, adaylığını ilan ettiği başvuru sırasında duygularını şöyle dile getirdi:

"Altı Eylül Belediye Başkan aday adayı olarak bugün müracaatımı yapıyorum. Bu müracaatımın kendim, ailem, Balıkesir ve partimiz hakkında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımız var, tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizim birbirimizden farkımız yok. Genel merkezimiz, yaptığı kamuoyu araştırmaları, temayül yoklamaları ile birimizi belediye başkan adayı olarak ilan edecek. Biz hepimiz bir ve beraber olarak çalışacağız. Şimdiden tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu iş nasip ve takdir işi.."

AK Parti'de kuruluşundan bu yana siyaset yapan ve il başkanlığı görevinde bulunan Kafaoğlu, bir dönem milletvekili adayı da olmuştu.
Partiye önemli hizmetleri bulunan isimlerin başında gelen Kafaoğlu, 6 EYLÜL Belediye Başkanlığına aday adayı olarak yeniden siyaset sahnesinde yerini aldı. 

Editör: Haber Merkezi