Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Konya'dan turla dönüp PTT 1. Lig'de Ankaraspor ile yapacağımız maç için Ankara'ya moralli gitmek istiyoruz" dedi. 
Balıkesirspor, Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını, Ertekin gözetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların, koşu, pas ve taktik çalışmalarını kapsayan idmanda neşeli olduğu görüldü. 

Ertekin, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir hafta yaşayacaklarını söyledi. 

Kupada Konya Anadolu Selçukluspor, PTT 1. Lig'de ise Ankaraspor ile karşılaşacaklarını belirten Ertekin, şöyle konuştu : 

"Bu haftaki iki maçımız da deplasmanda. Bundan sonra devam eden zorlu maç periyoduna gireceğiz. Bizim için gerçekten yorucu olacak ve kolay da olmayacak. Zoru seviyoruz. Zorlukları aşacağımıza da inanıyoruz. Öncelikle kupayı düşünüyoruz. Tur atlayıp kazançlı takım olarak devam etmek istiyoruz. Kupa maçı, Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağımız müsabaka için iyi bir test olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Konya'dan turla dönüp PTT 1. Lig'de Ankaraspor ile yapacağımız maç için Ankara'ya moralli gitmek istiyoruz ." 

Ertekin, Konya ve Ankara deplasmanlarından galibiyetlerle dönmelerinin, zorla maç periyodunda kendilerine önemli katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi