Bulut, yaptığı açıklamada deplasmanda Anadolu Selçukluspor ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı. Kötü hava şartlarının futbol oynamalarını engellediğini dile getiren Bulut, "Hava şartları çok kötüydü. Aşırı derece rüzgar vardı. Bizim futbol oynamamızı engelledi. Savunma yapan, oynamamayı düşünen takım için güzel havaydı. Rüzgar bizi yüzde 100 etkiledi. Anormal bir rüzgar vardı. O bakımdan çok iyi futbol oynayamadık. Ona rağmen de kazanabilirdik. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı" diye konuştu.
Şampiyonluk için matematiksel olarak şanslarının devam ettiğini söyleyen Bulut, "Şu anda grup lideri olmak zor. Yani şöyle zor. Matematiksel olarak 5 maç var ama Balıkesirspor'un deplasman maçları zor açıkçası. Her zaman matematiksel şans devam ettikçe sonuna kadar devam edeceğiz. İnşallah grup olursa gruptan, grup olmazsa play-off'tan PTT 1. Ligi'ne çıkmayı ümit ediyoruz" açıklamalarını yaptı.
Bulut, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Eyüpspor'u mağlup ederek play-off'u matematiksel olarak garantilemek istediklerini sözlerine ekledi. 

Editör: Haber Merkezi