BALIKESİRSPOR, TFF 1. Lig 9. haftanın açılış maçında İzmir ekibi Altay'ı deplasmanda Nijeryalı forvet Ezeh (2) ve Hırvat oyuncusu Mrsic'in golleriyle 3-1 yendi. 


Nijeryalı forvet Francis Ezeh sergilediği müthiş performansını 2 güzel golle süsleyip kendisine güvenenleri mahcup etmezken eleştirenlere kapak yaptı. 

Her golden sonra kulübeye giderek kenetlenen Mesut Dilsöz'ün talebeleri, farklı kazandıkları bu maçla galibiyet sayısını 4'e çıkardı. Kaybetmesini bekleyen çupulcuların hevesini kursaklarında bıraktı. 

Ligde üst sıralara tırmanmak isteyen iki ekibin mücadelesinde kazanan Balıkesirspor oldu.

Maçtaki ilk gol 35. dakikada Balıkesirspor'dan geldi. Kırmızı-Beyazlı takım Francis Ezeh'in şık golüyle Altay karşısında öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmadı ve devre arasına konuk Balıkesirspor 1-0 önde girdi.

BAL-KES İYİ OYNADI

İzmir ekibi Altay'ın tecrübeli futbolcusu Adrien Regattin, 53. dakikada attığı gol ile skoru eşitledi: 1-1.

Sahada ne yaptığını iyi bilen Mesut Dilsöz'ün talebeleri, 79. dakikada tekrar öne geçti.  

NİJERYALI ŞOV YAPTI

Kırmızı-Beyazlıların attığı ilk golde de asist yapan Anıl Taşdemir bir kez daha sahneye çıktı ve  Okwuchukwu Francis Ezeh'e bir asist daha yaptı ve Nijeryalı forvet  kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.
 

Tecrübeli Hırvat golcü Antonio Mrsic, 87'de sahneye çıktı ve galibiyeti netleştiren golü atarak skoru belirledi. 
 


Balıkesirsporlu oyuncular, İzmir Bornova stadındaki karşılaşma öncesinde sahaya "Geçmiş olsun İzmir" tişörtleri giyerek çıktı ve depremi yaşayan İzmir halkının acılarını paylaştı.

MAÇIN KADROLARI

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Oğuz Terzi, Murat Temel

ALTAY: Burak, Rıdvan, Cocalic, Lokman, Kadir, Yılmaz (Dk. 62 Putsila), Harun (Dk. 80 Yekta), Kappel, Regattin (Dk. 80 Gnanduillet), Ziya(Dk. 46 Erhan), Paixao

BALIKESİRSPOR: Atilla, Doğa, Abdülkadir (Dk. 67 Mrsic), Batuhan, Berat (Dk. 77 Uğur), Birol, Cumali, Anıl, İsmail, Oğuz Han (Dk. 38 Otoo), Ezeh

GOLLER: Dk. 35 ve Dk. 79 Ezeh, Dk. 87 Mrsic (Balıkesirspor), Dk. 53 Regattin (Altay)

SARI KARTLAR: Yılmaz, Gnanduillet (Altay), Batuhan (Balıkesirspor)

Editör: Haber Merkezi