TFF 1'inci Lig'de ilk 7 haftada 13 gol atıp, 13 gol yiyen Balıkesirspor Baltok'ta teknik direktör Can Cangök, "Gol yemeyen, az gol yiyen takım olduğumuzda sorun çözülecek, o zaman çok can yakacağız" dedi.
Cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı takımın deneyimli teknik adamı,
"Gol yemeyen bir Balıkesirspor yaratmak için büyük uğraş veriyoruz. Top rakipteyken topun arkasına hep beraber nasıl geçeriz bunun yollarını arıyoruz. Defansif sıkıntımız olduğunu biliyoruz. Buna çözüm arıyoruz." dedi.

Ligde oynadıkları tüm karşılaşmalarda kalelerinde gol gördüklerin dile getiren teknik direktör Cangök,şöyle konuştu:
"Gol yemememiz lazım. Futbolcularımız formanın hakkını vermeli, formayı terletmeli, aldıkları süreyi iyi değerlendirmeli.
Savunmamızdan dönen topları almakta güçlük çekiyoruz. Bu konuda da daha dikkatli olmak zorundayız. Biz eksiklikleri görüp biliyoruz, nasıl tamir edeceğimizin yolunu arıyoruz. Gelecek maçlar önemli ve her puan altın değerinde. En kısa zamanda toparlanmalıyız. Eksikliklerimizi tamamlayıp zor gol yiyen bir takım olduğumuzda her şey yoluna girecek".

MAÇIN HAKEMİ ÖZGÜÇ TÜRKALP
Balıkesirspor Baltok, TFF 1.Lig'in 8. hafta karşılaşmasında 14 Ekim Cumartesi günü saat 15:00' da Gaziantepspor ile Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Ankara Bölgesi'nden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'in yardımcılıklarını Engin Erdem ve Önder Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Gökçen Öztürk
Editör: Haber Merkezi