BALIKESİRSPOR, Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur rövanşında konuk ettiği ve 3-1 yenilerek elendiği Trabzonspor maçına yaşadığı ekonomik krizin getirdiği sıkıntılarla çıktı. 

ACI GERÇEKLE YÜZLEŞTİ
Tribünlerdeki mutheteşem atmosfer giderek derinleşen krizin etkisini bir günlüğüne unuttursa da, kırmızı-beyazlı kulüp hemen ertesinde acı gerçekle yeniden yüzleşti. 

BÜLENT CEVAHİR DE GİDİYOR!
Oğuz Yılmaz, Abdülkadir Özgen ve son olarak da Bülent Cevahir'in yuvadan uçmasını beraberini getiren krize müdahale etmek amacıyla formül arayışı sürüyor.
Bunlardan biri de reytingi yüksek Trabzon maçında arandı. 

BELKİ BİR UMUT DİYE
Sırt ve kol reklamı için çalınan kapılar açılmayınca Balıkesirspor Kulübü çareyi, "Balıkesir'in dünyaya açılan penceresi" olarak görülen Yırcalı Holdinge jest yapmakta buldu.
Kırmızı-Beyazlı takım sahaya formaların arkasına "Yırcalı", koluna ise yaklaşık 15 yıldır Balıkesir'deki belediyelerin asfalt ve kaldırım işlerini yapan Uluova şirketinin adını yazdırarak çıktı.

BULAK ÇIRPINIYOR
Yapılan jestin karşılığında jest beklendiğini açıklamak ise teknik direktör Giray Bulak'a düştü. 

Bulak, şöyle dedi:
"İki saat Türkiye'nin gündeminde olacağımız maç diye bizim şehirden de bir veya birkaç firmamımızın reklamı olsun diye reklam yazdırdık sırtımıza ve kolumuza. Ama para almadık. Bekleme amaçlı, bir katkı olur diye jest amaçlı bunu yaptık. Tabi ki bu jestin karşılığını da bekliyoruz.  Mutlaka birşeyler yaparlar diye beklentimiz var.  Çünkü çok zor durumdayız. Zor durumda olmasak yine yazardık ama birşey de beklemezdik."

YIRCALI NE YAPACAK?
Şimdi gözler "Anadolu Beyi" olarak bilinen dünyaca ünlü iş insanımız Rona Yırcalı'nın yapılan jeste karşılık nasıl bir tepki vereceğine çevrildi.

 

Editör: Haber Merkezi