Kırmızı-Beyazlı takımın teslim edildiği Ramazan Kurşunlu'nun parayla, pulla işi yok. Önce yeni başladığı teknik direktörlük kariyerine, Balıkesirspor gibi marka bir kulübü ekledi. Sırada bilgisiyle kendini ispat edip yükselmek var!

TFF 1’nci Lig takımlarından Balıkesirspor’da görev yaptığı sırada Altay ile anlaşan Ali Tandoğan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen 38 yaşındaki eski kaleci Ramazan Kurşunlu getirildi.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı'nın bizzat ilgilenip araştırma yaptığı teknik direktör arayışında Ramazan Kurşunlu isminde karar kılındı.

Dağlı ile el sıkışan Kurşunlu bugün sözleşme imzalayıp takımı Karagümrük maçına hazır hale getirecek.

Alanya ve Rizesspor'da kaleci antrenörlüğü yapan genç teknik adam, Bandırmaspor ve Menemenspor da ise kısa dönem teknik direktörlük yapmıştı.

ALTAY'LA FUTBOLA BAŞLADI

Kurşunlu futbola İzmir ekibi Altay'ın alt yapısında başladı. Yaklaşık 10 yıl bu kulüpte forma giydi.

Ardından transfer olduğu Beşiktaş'ta 20 Süper Lig, 2 Kupa maçına çıktı. 

ADANA DEMİRSPOR'LA NOKTA KOYDU

Daha sonra sırasıyla Diyerbakirspor, Osmanlıspor, Çaykur Rize, Adana Demirspor kalesini korudu.  2013 yılında aktif sporculuk yaşamını sonlandırıp kaleci antrenörü olarak yeşil sahalara döndü. 

KARİYER PEŞİNDE

Türk futbolunun marka kulüplerinden biri olan Balıkesirspor ile el sıkışan Ramazan Kurşunlu'nun önceliği "başarı" üzerine. 

İlk teknik direktörlük deneyimini geçen sezonun 2. yarısında Bandırmaspor'la yaşayan Kurşunlu, sezona ise Menemenspor'da başlamıştı. 

Ligin 5. haftası sonunda bu takımla yollarını ayıran Kurşunlu, şimdi Balıkesirspor ile kendini ispat etmeye çalışacak.

Editör: Haber Merkezi